lördag 27 november 2010

Jag vill läsa!

Från we heart it.

Åååh vad det kliar i mig att läsa böcker! Jag vill gå till biblioteket och välja en (eller två eller tre) bra bok (böcker) som jag verkligen sett fram emot att få läsa. Till exempel Ajvide Lindqvists Lilla stjärna eller Carol Oates Blonde eller Nabokovs Lolita eller Murakamis Fågeln som vrider upp världen eller Strages Text eller... Ååååh... Jag får inte!

Nej, i stället sitter jag och traglar mig igenom kapitlet om övning i Olaug Fostås Instrumentalundervisning på norska och efter det har jag (fortfarande) Nikolaus Harnoncourts Baroque Music Today, ett specialarbete om övning, Heyes/Bowmans Advanced Recorder Technique och Walter van Hauwes The Modern Recorder Player att gå igenom. Till på måndag.

Och efter det gäller det att ta sig igenom Vygotskijs Lek och kreativitet i barndomen, Nielsens FUNK och Blombergs Myter om projekt innan jul så jag kan skriva projektrapport strax efter jul och lämna in i början av januari.

Tänk om man skulle kunna klämma nån vanlig bok över julhelgen...? Som pausläsning? Det förtjänar jag? Ja?

6 kommentarer:

Lisa H sa...

Ja om du maler dig igenom alla de där böckerna så är du verkligen värd tillflykten i en vanlig bok..!

snowflake sa...

Absolut!

Emma sa...

Tack! Då är det bestämt! :)

...med näsan i en bok... sa...

Tycker du ska unna dig några sidor skönlitteratur som god natt saga:)

Lisa H sa...

Förresten, jag gillar bilden massor! Sådär kan jag känna mig rätt ofta när jag inte vet vilken bok jag ska greppa härnäst, haha :)

Tänker också på det klassiska citatet: Så mycket böcker, så lite tid..

Emma sa...

Haha, ja jag tyckte den bilden speglade mina känslor perfekt! :D

besöksräknare