söndag 12 september 2010

Beautiful Blog Awarded!


Jag har blivit hedrad med den här blog awarden och det gör mig tusen glad! Tack tack Lisa från I hyllan

Så här skriver hon:

"Uppbokad  har precis kommit ur startgroparna i bokbloggsvärlden, längtar efter en förestående resa till Japan och efterfrågar därför japansk litteratur. Mycket trevlig blogg och med ett, tycker jag, fyndigt namn!"


Reglerna för awarden är så här:
1. Kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du fått den.
2. Tacka och länka till den som nominerade dig.
3. Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
4. Berätta sju intressanta saker om dig själv.


Jag börjar med att berätta sju saker om mig själv. Jag har inte varit så värst personlig i min blogg så här får ni sju personliga fakta om mig:

1. Jag är 26 år.
2. Jag läser till flöjtlärare på musikhögskolan.
3. Jag är dalkulla.
4. Jag är (för tillfället) singel. Mitt kärleksliv är en enda stor trasselsudd.
5. Jag känner mig som mest andlig i naturen.
6. Jag har precis börjat träna japanskt bågskytte - Kyudo. Väldigt roligt!
7. Jag är intresserad av mode. Just nu pågår modeveckan i New York och jag är alldeles till mig! Style.com är mitt hem den här månaden.


Och SJU bloggar som jag uppskattar är lite av en utmaning för mig, jag är inte en så jätteflitig läsare av svenska bloggar och dessutom har alla som jag vill ge till redan fått awarden. Jag modifierar reglerna och väljer TRE stycken i stället:

Bokcirkus. Är en av dem som redan har fått awarden, men vafan. Bokcirkus är nog min bästa bokblogg! Bloggen drivs av fem tjejer som har en bokcirkel tillsammans, de skriver roligt och smart. Need I say more?

Book Birds. Har visst också redan fått, men jaja. Det är en vacker blogg, varför kan/orkar jag inte göra en så fin layout till min bokblogg?

Hyllan vet jag inte om hon har fått någon award så om du inte har det - grattis! Jag gillar din blogg! Lotta uppdaterar ofta, har varje vecka en ny bild på en fin, häftig eller rolig bokhylla samt fina citat emellanåt. Dessutom en väldigt glad atmosfär på nåt vis.

2 kommentarer:

Bokcirkus! Sara sa...

Åh, vad kul! Tack!

Lotta - hyllan sa...

Gulledej Emma, vad glad jag blir! :D

besöksräknare